Curls Control

Curls Control

Curls Control 

De producten van Curls Control zijn jouw tools om balans te creëren in je krullen. Eenvoudig, met slechts vier producten die uitstekend op elkaar afgestemd zijn qua verzorging, proteïne en voedende ingrediënten. Start nu jouw reis naar de perfecte krul!

  • De ingrediënten zijn van hoogwaardige professionele kwaliteit en bieden jouw krullen dát wat ze nodig hebben om het optimale resultaat te kunnen bereiken.
  • Veel van de ingrediënten zijn bio en vegan.  
  • Onze tubes zijn voor 100% vervaardigd uit het restproduct van de suikerrietplant. Hoe cool is dit! Een milieuvriendelijker alternatief voor plastic tubes.
  • De producten van Curls Control worden in Nederland/België ontwikkeld en geproduceerd. 
  • Realiseer met slechts vier producten de perfecte balans voor jouw krullen. Alle producten zijn perfect op elkaar afgestemd.

Curly Girl Methode

De Cleanser, Moisturizer, CG Clarifying Detox Shampoo en Curl Definer zijn CG-friendly

De Curl Crème is voorzien van een uitwasbaar silicone. Dit is niet schadelijk voor je krullen, maar ook niet CG-friendly.

Hoe gebruik je de Curls Control Producten?

Stap 1: Was je hoofdhuid met de Cleanser, masseer zacht de hoofdhuid, daarna spoel je de Cleanser uit met water. Herhaal dit proces. 

Stap 2: Scrunch nu vocht in het haar. Je gebruik dus geen handdoek! Scrunch net zo lang totdat het haar niet meer druppelt. 

Stap 3: Breng de Moisturizer aan in het haar. Verdeel het prodcut over je handen en scrunch het vervolgens in het haar. 

Stap 4: Breng de Curl Creme aan op de zelfde manier als de Moisturizer.

Stap 5: Breng je vochtige krullen in model. Breng nu de Curl Definer aan. De Curl Definer zorgt voor een goede cast in je haar. 

Stap 6: Nu kunnen de krullen worden gedroogd op jouw favoriete manier. Wij vinden het gebruik van de Bellissima Diffon (die je vind onder het kopje Tools) geweldig! Natuurlijk kun je jouw krullen ook natuurlijk op laten drogen. 

 

Sorteer op
© 2020 - 2023 Professionelehaarproducten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel